Reportage - Eventfilm - Promotiefilm

Een reportage is een verslag van een nieuwswaardige situatie via een communicatiemiddel zoals een film. Een eventfilm biedt u een grenzeloos bereik van uw publiek. De film wordt gebruikt als promotie van een event en geeft, degene die niet aanwezig waren, een indruk van wat ze hebben gemist. En gegarandeerd... de volgende keer zijn ze er wel bij!

Creatieve bedrijfsfilms op maat

Aan de hand van een bedrijfsfilm helpen wij marketing- en communicatieprofessionals om hun doelgroep effectiever te bereiken. U verwerft meer impact en een hogere ROI dankzij een bedrijfsfilm. Wij hanteren een model met een zeer scherpe prijs- kwaliteitverhouding, dit zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt, maar wel een professionele en unieke bedrijfsfilm krijgt aangeleverd (incl. voice-over).

Professionele bedrijfsfotografie

Zet uw bedrijf in de kijker door middel van een unieke fotoreportage. Of wilt u memorabele momenten op een krachtige manier vastleggen voor eeuwig? Ook voor perfect belichte productfoto's en het visualiseren van een woning kan u bij ons terecht. Wij zorgen voor een eigentijdse, creatieve en betaalbare weergave van uw bedrijf.

Over Erkan Yalcin

Eigenaar Memories 4 Later

Memories 4 later staat voor professionele film en fotografie. Iedere opdracht wordt tot door ons tot in de puntjes voorbereid en onze persoonlijke aanpak zorgt keer op keer voor een schitterend resultaat.

Heb je vragen of wil je een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Contact

Heb je vragen? Wil je een film- of fotoreportage boeken? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk terug!

Uw naam*

Uw email*

Uw bericht

MEMORIES4LATER
Erkan Yalcin

Bosstraat 27
9968 Oosteeklo

0472/81.92.22
info@memories4later.be