Filmreportage

Memories4later.be zorgt voor een blijvende herinnering.

Trouw – Doop – Feest – Event – Pensioen – Verjaardag – Communie – Huwelijksverjaardag,…

U organiseert het feest, memories4later.be zorgt voor de vereeuwiging ervan zodat u generaties later nog kunt nagenieten!

Enkele voorbeelden

Trouw

Een professionele trouwfilm zorgt ervoor dat jullie bruiloft echt onvergetelijk wordt. De dag zelf zitten jullie als het ware in een film waarin jullie de hoofdrol spelen. Daarom gaan er tal van details verloren. Laat deze momenten niet voorbijgaan, koester ze en laat ze voor eeuwig registreren door memories4later.be.

Show - Envent - Schoolfeest

Heeft u een show, dansshow, komedieshow, goochelshow, éénmalig event, stand-up komedie, theatershow, balletshow, toneel gepland? Memories4later.be kan dit produceren. Als organisatie bent u de filmregisseur die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het filmproject. Memories4later.be is de crew en zet uw gevoel, betekenis om in beeld.

Begrafenis

Waarom laat u de uitvaartplechtigheid van een dierbare niet voor eeuwig vastleggen? Tijdens de ceremonie bent u toch overmand van emoties waardoor tal van bijzondere momenten u ontgaan. Memories4later.be probeert om steeds zo discreet mogelijk aanwezig te zijn en op een respectvolle manier om te gaan met de verwerking van uw verdriet en rouwproces.

MEMORIES4LATER
Erkan Yalcin

Bosstraat 27
9968 Oosteeklo

0472/81.92.22
info@memories4later.be